فر کانوکشن
راهنمای استفاده از فر کانوکشن یا فر فن دار

فر کانوکشن یا فر فن دار نوعی از فر هستند که دارای قابلیت فن می باشند. این نوع فر حرارت را توسط فن تعبیه شده در محفظه، به صورت مستقیم به ها جای آن می رساند. نتیجه این عمل پخت بهتر و سریع تر غذا می باشد.

هنگام استفاده از فر کانوکشن می بایست به نکات قابل توجهی دقت کنید که در زیر این نکات را با هم مرور می کنیم.

راهنمای استفاده از کانوکشن
راهنمای استفاده از کانوکشن

 

 

نکاتی که در هنگام استفاده از Convection Fan یا فر کانوکشن باید به آن توجه کرد:

  • دما در فر کانوکشن خیلی سریع و کاملا یکنواخت بالا می‌رود. به این نکته مهم توجه کنید که درجه حرارتی را که در دستورهای پخت قرار داده اند که برای فرهای معمولی مناسب می باشد. بنابراین در زمان استفاده از فرهای کانوکشن لزوما باید درجه حرارت را ۲۵ درجه سانتی‌گراد کاهش دهید.
  • انتخاب نوع ظرف بسیار اهمیت دارد. سعی کنید برای تبادل هوا و اطمینان از جریان داشتن هوا در زمان پخت غذا، از ظروف بدون دیواره یا دیواره کوتاه مانند سینی فر استفاده کنید.
  • برای اطمینان از پخت کامل غذا، قبل از اتمام برنامه پخت، بهتر است از غذا را چک کنید.
  • مطلب مهم دیگری که باید به آن اشاره کرد این است که در زمان پخت گوشت به هیچ عنوان روی آن را با فویل پوشش ندهید. در فر کانوکشن سطح غذای موجود در ان خیلی زود برشته و قهوه ای می شود. و این امر می تواند موجب اشتباه شود. قهوه ای شدن سطح غذا به این معنا نیست که غذای شما پخته است. برای جلوگیری از هرگونه اشتباه و خطا مناسب است که از دماسنج آشپزخانه استفاده کنید. گزینه دیگری نیز وجود دارد. می توانید قبل از اتمام پخت غذا را مرتب چک کنید تا از پخت کامل ان مطمئن شوید.
  • بهتر است بعد از اتمام برنامه پخت اجازه دهید تا غذا درون اجاق باقی بماند. بدین ترتیب با گرمای باقی مانده در حفظه اجاق به صورت کامل و مطمئن پخته می شود.
  • اگر از چند تابه در اجاق استفاده می کنید، سعی کنید آن ها را روی قفسه ها بچرخانید تا جریان هوا به همه جای تابه ها برسد. هرچه جریان هوا درون محفظه بیشتر باشد، فر سریع تر غذای شما را طبخ می کند.
  • غذاها و مواد غذایی منجمد را قبل از قرار دادن در فر، بهتر است در یخچال نگه داری کرده و سپس درون فر قرار دهید.
  • به صورت منظم اجاق را چک کنید تا از سلامت ان اطمینان حاصل کنید. اگر درب فر شما خراب و یا شل شده باشد، زمان و پول شما به هدر می رود.
  • بهتر است بعد از هر بار استفاده از دستگاه، آن را تمیز کنید. این کار موجب بالا رفتن طول عمر دستگاه شما می شود.

 

با مطالعه این مطلب و مقاله قبل با عنوان کانوکشن چیست و چرا باید از ان استفاده کنید؟ اطلاعات مفیدی را در مورد این قابلیت مهم به دست آوردید. متوجه شدیم که اجاق گازهای دارای فن کانوکشن چه مزیتی برای ما در آشپزی فراهم می‌کنند. بنابراین توصیه می شود در صورتیکه شما به فکر خرید اجاق گاز جدیدی هستید، حتما اجاق های دارای این قابلیت را خریداری کنید.

 

کارشناسان فروشگاه لوازم خانگی رلوکس آماده پاسخگویی و مشاوره سوالات شما عزیزان درباره انواع فر توکار و قابلیت کانوکشن موجود در این اجاق ها می باشند.

منبع:

wisebread