شیرینی خوشمزه و رژیمی با روغن نارگیل

شیرینی های کرکی با مربا ، کلاسیک برای هر نوع میز چای است خوشبختانه ، اگر شما از چربی ها استفاده نمیکنید، مجبور نیستید آنها را کلا نادیده بگیرید کره وگان یا روغن نارگیل را جایگزین کره کنید و به جای خامه سنگین از شیر لبنیات استفاده کنید پس از آغشته کردن به روغن وگان ، با افزودن مواد مورد علاقه خود ، یک تنوع بی نظیر را امتحان کنید به عنوان مثال ، میتوانید گیاهان و سبزیجات را با میوه های تازه و خشک در لا به لای ان قرار دهید

مواد مورد نیاز برای تهیه این شیرینی خوشمزه

۴۷۵ گرم آرد الک شده

۵۰ گرم شکر قهوه ای

۳ گرم نمک

۸۴ گرم روغن نارگیل

۲۴۰ میلی لیتر شیر بدون چربی

۱۵ میلی لیتر سرکه

 

فر را از قبل با دمای ۳۹۰ درجه فارنهایت (۱۹۹ درجه سانتیگراد) گرم کنید و یک ورقه روغنی برای پخت تهیه کنید

حتما توجه کنید که یکی از مواردی که خیلی از خانم ها فراموش میکنند این مورد است چرا که دما داخل فر را بصورت یکنواخت گرم نمیکنند و باعث میشود که به خوبی شیرینی ها ترد نشود

آرد ، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید

به مدت حدود ۳۰ ثانیه ترکیب کنید تا مواد خشک به صورت عالی با هم مخلوط شوند

حواستان حتما به تاریخ انقضای ارد باشد چرا که در در صورتی که تاریخ انقضای ان تمام شده باشد خمیر شیرینی به خوبی ور نیامده و حالت پفکی خود را از دست می دهد

روغن نارگیل را درون مواد خشک مخلوط کنید تا ترد شود

روغن نارگیل را در آن مالیده و مرتب ترکیب کنید تا مخلوط ماسه ای نشود و توده بزرگی در ان وجود نداشته باشد

اگر روغن نارگیل شما مایع است ، ظرف ان را به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا به اندازه کافی خودش را بگیرد.

اگر ترجیح می دهید ، می توانید از یک همزن مواد غذایی برای ترکیب روغن نارگیل با مواد خشک استفاده کنید

برای تهیه یک خمیر چسبنده ، شیر بدون چربی و سرکه را هم بزنید

مخلوط را هم بزنید تا مواد خشک مرطوب شوند و یک خمیر یکدست تشکیل دهند

اگر خمیر خیلی خشک به نظر می رسد ، به آرامی ۵۹ میلی لیتر شیر بدون چربی را به ان اضافه نموده و مخلوط کنید

می توانید از سرکه سیب به جای سرکه استفاده کنید.

این شیرینی ها را با شیر بادام ، شیر سویا ، شیر جو دوسر یا شیر مورد علاقه نیز میتوانید درست کنید

خمیر شیرینی را ورز دهید و ضخامت آن را ۱٫۳ سانتی متر برسانید

کمی آرد را روی سطح کار خود بمالید و خمیر را روی آن ورز دهید از دستان خود برای ورز دادن به اندازه کافی استفاده کنید

مهم نیست که شکل خمیر را به چه شکلی ورز دهید مگر اینکه شما بخواهید به شکل های گوناگونی این شکل ها را در اورید

خمیر را میتوانید با استفاده از قالب های اماده یا یک روش ساده تر استفاده از یه لیوان به شکل دایره ای برش دهید

اگر قالب های مثلثی را ترجیح می دهید ، از چاقوی تیز استفاده کنید تا دایره خمیر را به نصف برش دهید سپس، آن را به نصف در جهت مخالف برش دهید تا به ۴ قسمت مساوی تقسیم شود . هر یک چهارم را به ۳ مثلث برش دهید تا ۱۲ قطعه بدست بیاید

شیرینی ها را روی ورقه قرار دهید و آنها را با شیر بدون چربی مسواک بزنید

شیرینی ها را روی صفحه پخت چوبی قرار دهید تا حداقل ۲٫۵ سانتی متر از یکدیگر فاصله داشته باشند.

سپس مقداری شیر بدون چربی را درون یک ظرف کوچک بریزید.

یک قلم مو شیرینی را در شیر بدون چربی فرو کنید و قسمت های بالای شیرینی را با آن مسواک بزنید.

مسواک زدن با شیر بدون چربی به آنها کمک می کند تا هنگام پخت کمی طلایی شوند

۱۰ تا ۱۲ دقیقه شیرینی ها را بپزید

ورق پخت را درون فر از قبل گرم شده قرار داده و شیرینی ها را بپزید تا رنگ طلایی ان ها روشن شود

به خاطر داشته باشید که اگر از شیر بدون چربی استفاده کرده باشید، رنگ آنها طلایی تر خواهد بود.

شیرینی ها را برداشته و آنها را با مربای مورد علاقه و کرم نارگیل خود سرو کنید

این شیرینی ها را میتوانید به مدت ۱ تا ۲ روز بدون اینکه تغییری در مزه و ظاهر ان ها ایجاد شود در یخچال نگهداری کنید

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − شش =