مشاوره رایگان

فرق میان سولاردم و مایکروویو در چیست؟ (معایب و مزایا)

امروزه در بیشتر خانه ها یک دستگاه سولاردم یا یک دستگاه مایکروویو برای گرم کردن و یا پخت و پز لازم است این دستگاه ها معمولا برای خانم هایی که در بیرون از خانه کار می کنند بسیار لازم و ضروری است زیرا در کمترین زمان می توانند غذایی مناسب تهیه کنند

مایکروویو SolarDOM LG تا 3 برابر سریعتر از اجاق های معمولی طبخ می کند. SolarDOM اولین اجاق گاز موج شکن counter top در جهان است که فن آوری های اجاق گاز معمولی و اجاق های مایکروویو را با هم ترکیب می کند و عملکرد و طراحی عالی دارد. نتیجه آن پخت و پز، با کیفیت بالا است

این اجاق مایکروویو برای اولین بار اجازه می دهد تا با سرعت روشنایی یک مایکروویو معمولی ، به طعم غنی یک اجاق معمولی برسید از آنجا که زمان پخت و پز کاهش می یابد و درجه حرارت زیاد است ، رطوبت و مواد مغذی موجود در مواد غذایی حاوی مواد غذایی مغذی ، لطیف و آبدار است.

سولاردم ها سبک جمع و جور از یک سیستم بخاری Mega استفاده می کند ، که از امواج نوری ایجاد شده توسط ترکیبی از انواع بخاری – هالوژن ، غلاف و سرامیک استفاده می کند که هر کدام از آنها دارای عمق گرمایش متفاوت هستند و از پختن غذا به طور یکنواخت اطمینان می دهند.

Difference between Solardam and Microwaveمایکروویو

روش کار ماکروویو این است که با استفاده از امواج الکترومغناطیس که همان امواج رادیویی با فرکانس های بسیار بالاتر هستند طول موج پایین تر یعنی تشعشع بالاتر  هر چه تشعشع بیشتر باشد غذا زود تر گرم و پخته می شود غذا به واسطه ی امواج رادیویی به سادگی گرم می شود و مدت زمان این عمل هم خیلی کوتاه است

مگنترون یک ابزاری است که درماکروویو وجود دارد که امواجی با فرکانس 2450 مگاهرتز ایجاد می کند این امواج پس از برخورد با دیواره های ماکروویو به داخل مواد غذایی می روند و باعث گرم شدن سریع مواد غذایی می شوند

این امواج مستقیما روی مواد غذایی کارایی ندارند بلکه فقط روی آب داخل مواد غذایی تاثیر می گذارند به همین دلیل غذا ها معمولا از داخل شروع به گرم شدن می کنند و بعد وارد قسمت های رویه ی غذا می شوند

سولاردام

سولاردام یکی از فناوری های جدید در حوزه ی فر های خانگی است این سولاردام ها ترکیبی از امواج رادیویی و امواج نوری را همزمان با هم به غذا وارد می کنند و همین باعث می شود که غذا با کیفیت بیشتری پخته و گرم شود و همچنین رویه ی ان شروع به برشته شدن می کند

در قسمت بالایی سولاردام یکسری المنت های ذغالی وجود دارد که امواج نوری را با طول موج بسیار بالا به مواد غذایی ارسال می کند و این چنین غذا به سرعت تمام گرم می شود در قسمت زیرین سلاردم نیز یک دستگاه مگاهیتر قرار دارد که از نوع سرامیکی و هالوژنی است و امواج گرمایی و نورانی را به غذا از زیر می تاباند

سولاردم غذا را خوب می‌پزد و استفاده از آن بسیار آسان است و مثل همه اجاق‌های فردار مرکب از مایکروفر و گریل‌های معمولی یک اجاق همه کاره اما کوچک است و شما مانند اجاق فردار قابلیت پخت همزمان در طبقات مختلف آن را ندارید. ممکن است بعضی افراد آن را برای خود کافی بدانند اما برای پخت غذاهای خانوادگی به اندازه کافی بزرگ نیست و البته به جز لامپ‌ هالوژنی که به سرعت سرخ شدن غذا در آن کمک می‌کند، هیچ مزیت دیگری نسبت به مایکروفرهای ترکیبی ندارد. البته بعضی مزیت‌های مایکروفرهای ترکیبی مانند گیرنده و حافظه پخت و گرم کردن را هم ندارد. گذشته از نیاز به تعویض و سرویس لامپ هالوژن و هزینه آن، قیمت خود سولاردم نسبت به مایکروفرهای معمولی بسیار گران است

تست زمان پخت سولاردم و مایکروویو

ال جی برای این سولاردم خود از لفظ 4 برابر سریع تر استفاده می کند که با تستی که ما در این باره انجام دادیم متوجه شدیم که در سولاردم ها برای پخت یک مرغ کامل مقدار 37 دقیقه زمان لازم است در حالی که برای پخت یک مرغ کامل در اجاق گاز های معمولی 1 ساعت زمان لازم است و برای پخت سیب زمینی برای دو نفر تست دیگری را نیز انجام دادیم در سولاردم 15 دقیقه زمان برد در حالی که برای پخت همین سیب زمینی در اجاق گاز های معمولی حدود 40 دقیقه زمان صرف می شود

 

نکات مهم برای ایمنی در استفاده از سولاردم:

هیچگاه ظروف در بسته را داخل سولاردم قرار ندهید چرا که ممکن است در اثر جمع شدن بخار اب در داخل ظرف در بسته امکان انفجار وجود داشته باشد

هیچگاه دستگاه را بدون غذا روشن نکنید زیرا باعث میشود که تمام سیستم های سولاردم شما دچار مشکل شود

هیچگاه دستگاه را بدون گذاشتن سینی در کف ان روشن نکنید مگر اینکه شرکت سازنده ی سولاردم شما این اجازه را در دفترچه ی راهنما داده باشد

 

همچنین برای نحوه گرم کردن غذا در مایکروویو مقاله گرم کردن غذا در مایکروویو را مطالعه نمایید

چه ظروفی را داخل سولاردم قرار ندهیم ؟

ظروف قابل استفاده در ماکروویوبرای استفاده از سولاردم حتما به این نکته توجه داشته باشید که ظروف پلاستیکی در اثر حرارت زیاد تغییر شکل و رنگ می دهند علاوه بر آن باعث می شود که سمومی نیز وارد غذا شود برای همین ترجیحا از ظروف پیرکس و آرکوپال استفاده کنید

آیا سولاردام یا ماکروویو سرطان زا هستند؟

به جرات می توان گفت که این نتیجه یک نتیجه ی کاملا اشتباه و غلط است که در ذهن مردم وارد شده است باید توجه کرد که یک غذا در داخل ماکروویو و سولاردم از اشعه ی ایکس و گاما استفاده نمی کنند پس هیچ خطری مبنی بر سرطان زا بودن غذا ها در آن ها به ثبت نرسیده است

سرطان زا بودن ماکروویو

نتیجه کلی در این باره را این طور برای شما بیان می کنیم

سولاردم غذا را به خوبی می پزد و استفاده از آن بسیار ساده و راحت است و چیزی بین گریل و ماکروفر یا همان ماکروویو است در حالت کلی نسبت به ماکروویو فقط به خاطر لامپ های هالوژنی است که شما مقدار زیادی نسبت به ماکروویو باید پول بیشتری پرداخت کنید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + بیست =